КАНЯТ ОБЩИНАТА НА СЕМИНАР ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ ЕС

Община Димитровград
контакти

Община Димитровград получи покана за участие в семинар, на тема: „Ролята на общините за икономическо управление на ЕС и ползите от членството в ЕС за европейците“. Той е организиран съвместно от Представителството на Европейската комисия в България и НСОРБ /Национално сдружение на общините в Република България.

От поканата става ясно, че такава са получили всички кметове на общини в Област Хасково, както и председателите на общински съвети. До 21 януари те трябва да потвърдят участие на посочен имейл. Препратена е към съответните общини от областния управител Ирена Узунова, заедно с утвърдената програма.

Семинарът е предназначен за кметове или други отговорни представители на общини, ангажирани с управление на европейските фондове и подготовката на стратегическите документи за следващия програмен период. Организаторите планират да проведат 4 регионални семинара, за участие, в които ще бъдат поканени представители от всички общини, става ясно от електронната страница на НСОРБ.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук