КАНЯТ ОБЩИНАТА В КОНКУРС НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ

контакти

Покана за участие в конкурс за определяне носителите на наградата „Община-реформатор“ получиха Димитровград и останалите в областта. Той се организира от Националното сдружение на общините в Република България. За гарантиране на обективността в определяне наградите на НСОРБ, Управителният съвет тази година дава възможност на общините да проверят предварителните данни за своята активност. Те трябва да прегледат посочени критерии за участие в национални форуми; участие в обучения; участие на общината, като пилотна по проекти на НСОРБ; отговорили на допитвания; предложения за становища по проекти на нормативни актове; поискани консултации. Предложенията се изпращат на посочен имейл до 27 септември. За улеснение избора на носителите на отличията на Сдружението, номинациите на наградите „Общински дарител“ и „Партньор на общините“ тази година ще се извършва по електронен път. Класирането между всички номинации за наградите ще се определи от Управителния съвет при отчитане на значимостта на приноса и устойчивостта на партньорството.

НСОРБ през тази година за седми пореден път обявява и конкурс за журналисти. Той ще покаже най-задълбочено и професионално представяне от медиите на дейността на местната власт. Наградите – по една за публикации в печатни медии, за радио и за телевизионни предавания в националните медии ще бъдат връчени на Годишната среща на местните власти, която ще се проведе в курортен комплекс Албена. Могат да участват всички журналисти, които работят за националните и регионални печатни и електронни медии и информационни агенции. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук