ПОКАНА: КРИСИЯ НА ДИМИТРОВГРАДСКА СЦЕНА ПОД КОЛЕДНАТА ЕЛХА

Младата талантлива певица Крисия получи покана да гостува в Димитровград. В момента се водят преговори тя да стане част от програмата за паленето светлините на най-голямата жива елха в България. Още не е напълно сигурно, но се надяваме това да стане факт и да зарадваме децата и техните родители, коментираха от Общината. Крисия, заедно с Хасан и Ибрахим, постигнаха голям успех за България, класирайки се на второ място на детската Евровизия, с песента „Планетата на децата“.

Elha-DgrЗасега не е уточнена датата, когато светлините на Коледното дърво ще грейнат. От днес започна профилактиката на осветителните тела по него. Визията ще бъде нова. До 1 декември трябва да запалим празничното осветление в града. Такова за първи път ще има по булевардите „Христо Ботев“ и „Стефан Стамболов“, както и по ул. „Иван Вазов“. Прави се профилактика на светещите украси по булевардите „Трети март“, „Г. С. Раковски“, „Димитър Благоев“ и на други места в града. Нова визия ще има на площада през бившето кино „Химик“, както и пред ОМВ, съобщи от Общината Катерина Мазгалова.

Допълнителен заряд за празниците ще внесат коледните къщички. Те ще бъдат монтирани на централния площад в началото на следващата седмица.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук