КАНЯТ КРИБ НА СРЕЩА ЗА ПАЗАРИТЕ

Членовете на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ от областта са поканени да присъстват на работна среща. Тя е между ръководството на Министерството на икономиката и енергетиката, представителите на бизнес средите и търговско-икономическите съветници, дългосрочно командировани в Службите по търговско-икономически въпроси зад граница /СТИВ/. Ще се състои на 26 юли 2013 г., от 9.30 ч. до 17:00 ч. в зала „Роял” на хотел „Шератон”, София. Информацията съобщи регионалният председател на КРИБ за Хасково Стефан Димитров.

Целта е да се проведе съвместно обсъждане на мерки и предложения за разширяване на пазарното присъствие и инвестиционната активност. Ще се коментира също подобряване условията за достъп на българските производители и износители до чужди пазари,  подобряване на сътрудничеството в областта на енергетиката и туризма. Поканени са представители на фирми, браншови организации, камари и асоциации. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук