КАНЯТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

auto-bannerНовият лидер на БСП Корнелия Нинова e поканена в Димитровград за рожденият ден на градския патрон Георги Димитров – 18 юни. Отбелязването обаче ще е ден по-рано, на 17 юни, от 17:30 часа, в зала „Гроссето“. Възможно е мястото да бъде и в клуба на димитровградските социалисти, на ул. „Цар Симеон“, в същия час и ден.

Все още нямаме потвърждение дали Корнелия Нинова или представители на Изпълнителното бюро ще присъстват, информира новият председател на Общинския съвет на БСП в Димитровград Койчо Николов.

Самото събитие следващия петък ще бъде разделено на две части. В първата ще бъдат представени животът и дейността на Георги Димитров. Втората ще включи въпроси по вътрешно-партийната организация.

Срещата, посветена на рождението на Георги Димитров, е отворена за граждани. Основната ни идея е да съберем по-разширен състав от партийния актив, коментира председателят на БСП в Димитровград.

Всички заедно, от утре ще променим Българската социалистическа партия. Това бяха първите думи на Корнелия Нинова, непосредствено след избирането й за лидер на Левицата. По-късно тя заяви, че има намерение да започне обиколка по организациите на БСП в страната, за да сплоти партията и да ограничи вътрешните противоречия. Кога ще дойде в Димитровград, дали ще го направи, предстои да се види. olea-625-50 ban tivibearings ban

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук