КАНЯТ ГРАЖДАНИ И ФИРМИ НА ОБСЪЖДАНЕ ЗА БЕЗЛИХВЕН ЗАЕМ

контакти

newbeautyПокана за публично обсъждане за поемане на временен безлихвен заем от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/ отправя към граждани и фирми кметът на общината Иво Димов. Обсъждането ще е в зала „Гросето”  на 10.02.2016 г. от 17.00 ч.

Предвижданият заем е в размер на 364 162,46 лв. – за дофинансиране по проект „Допълнителни дейности по проект „Закриване и рекултивация на общинско депо за твърди битови отпадъци на община Димитровград”.  Това обхваща предепониране на допълнителни количества отпадъци, изграждане на временни пътища, допълнителна ивица за заздравяване на зоната.

Самият проект предвижда възстановяване на терена на досегашното депо преди село Добрич, техническа и биологична обработка. Той е одобрен за финансиране от ПУДООС по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013“. Максималният размер на безвъзмездната финансова помощ за реализацията възлиза на 731 919 лв.

tivibearings ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук