КАНЯТ БОЙКО БОРИСОВ ДА ОТКРИЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ДОБРИЧ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е получил покана да открие ремонтираната детска градина в Добрич. Говорихме да дойде тази седмица, но неотложни ангажименти са го възпрепятствали. Вероятно ще дойде през следващата или по-следващата седмица, коментира кметът Иво Димов. Той не посочи датата за откриване, която ще бъде уточнена, след като стане ясно дали Борисов ще дойде в община Димитровград.

Ремонтът на детската градина в димитровградското село се реализира по програма „Красива България“, по проект одобрен в началото на 2013 г. Извършен е ремонт на покрива, саниране, смяна на дограма…Тя ще бъде една от най-хубавите в общината, коментира градоначалникът.

Междувременно от офиса на ГЕРБ в Хасково съобщиха, че депутатът Делян Добрев ще има открита приемна в областния град на 27 януари. Желаещите да разговарят с него могат да го направят от 10 до 15 часа, в централата на партията на ул. „Цар Освободител“№2-Малък бизнес-център. 

[box_info]Продават се 2 къщи за гости с площ 110 кв. м. и 83 кв. м – напълно обзаведени, със земя в курорта „Св. Константин” над Пещера и до язовир „Батак”. Спешно, изгодно! Пълна информация на тел: 0888/466 813.[/box_info]  

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук