Кандидатът на БСП за евродепутат Деница Златева на среща с хората в Димитровград

Водачът на листата Елена Йончев представя Визията на Левицата за Европа

Кандидатът за евродепутат от коалиция „БСП за България“ и  зам.-председател на партията  Деница Златева ще гостува в Димитровград на 2 май /четвъртък/.  Срещата с хората ще е от 18:30 часа в зала „Гроссето“. Поканени са всички, информират от местната организация на социалистите.

Същия ден в Димитровград ще бъде и водачът на листата за евроизборите на „БСП за България“ Елена Йончева. Тя и Златева ще дадат брифинг, в който ще представят Визията на Левицата за Европа.

Срещата в Димитровград ще се състои ден, след като Българската социалистическа партия организира митинг-шествие в София, в който ще се включат хора от цялата страна. Събитието ще се състои на 1 май – Деня на труда и международната работническа солидарност. С него „БСП за България“ открива кампанията си за евровота, която ще премине под мотото: „Справедливост сега!“

Листа от 17 кандидати, за Европейския парламент, утвърди „БСП за България“, която може да видите тук. След проведен жребий, на социалистите се падна номер 18 в бюлетината, който бе разчетен така: Първо място – осем мандата!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук