Кандидатите на ГЕРБ на среща с граждани тази вечер в Театъра

В екипа – Делян Добрев, Ева Майдел, тримата в листата от Димитровград – Деян Иванов, Божидар Петков и Хавел Карагьозов

Приемна в парк „Марица“ и среща с обществеността в Драматичен театър „Апостол Карамитев“ организират в Димитровград тази вечер кандидатите на ГЕРБ-СДС в изборите за Народно събрание и Европейски парламент. Поканени са всички граждани, желаещи да изразят позиции, да зададат въпроси и да чуят политиките, които ще отстояват представителите на ГЕРБ-СДС.

Мобилната приемна на 3 юни ще е на входа на парк „Марица“ от 17.00 до 18.00 часа. Дошлите ще могат да се срещнат с водача на листата на ГЕРБ-СДС за район Хасково Делян Добрев и с кандидата за евродепутат Ева Майдел.

Хората ще имат възможност да разговарят още с тримата представители от Димитровград в листата за народни представители на ГЕРБ-СДС – Деян Иванов, Божидар Петков и Хавел Карагьозов.

Верни на стила си, кандидатите на ГЕРБ-СДС и в тази предизборна кампания продължават да правят директни срещи с хората.

Отново търсим диалога с Вас, за да отговаряме на въпросите Ви, да чуем гражданските Ви позиции и мнения за демократичните процеси в страната ни и общия ни европейски дом!“, споделят кандидатите.

Непосредствено след приемната в парк „Марица“, същата вечер от 18.00 часа в ОДТ „Апостол Карамитев“ ГЕРБ-СДС ще проведе и предизборна среща с димитровградската общественост.

Заповядайте в обновената с европейски средства сграда на Театъра, за да чуете програмата ни за развитие на страната и политиките, които ще отстояват нашите представители в Народното събрание и Европейския парламент!“, гласи поканата към димитровградчани.

За стабилна България в сигурна Европа – ГЕРБ-СДС е с №22 в бюлетините за парламентарните и европейски избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук