Кандидатите на ГЕРБ очи в очи с хората

Поредна мобилна приемна ще има на 3 юни от 17 часа пред парк „Марица“

Кандидатите на ГЕРБ и в тази предизборна кампания, верни на стила си, продължават да правят директни срещи с хората и да разговарят очи в очи с тях. Мобилни приемни на комуникативни места, в които млади хора и кандидати разговарят с гражданите, дават възможност за открити разговори и общуване с кандидатите.

Предстояща Мобилна приемна за граждани и предизборна среща с кандидата за член на Европейския парламент Ева Майдел и кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Хасковска област обяви партията на страницата си във Фейсбук.

Отново търсим диалога с Вас, за да отговаряме на въпросите Ви, да чуем гражданските Ви позиции и мнения за демократичните процеси в страната ни и общия ни европейски дом!“, е анонсът към гражданите за мобилната приемна, която ще се състои на 3 юни на входа на парк „Марица“ от 17.00 до 18.00 часа.

Непосредствено след това, от 18.00 часа в ОДТ „Апостол Карамитев“ ГЕРБ ще проведе и предизборна среща с димитровградската общественост.

Заповядайте в обновената с европейски средства сграда на Театъра, за да чуете програмата ни за развитие на страната и политиките, които ще отстояват нашите представители в Народното събрание и Европейския парламент!“, гласи поканата към димитровградчани.

Трима представители от Димитровград са в листата на ГЕРБ-СДС – Деян Иванов, Божидар Петков и Хавел Карагьозов.

Коалицията ГЕРБ-СДС, която на предстоящите избори се явява с номер 22 и в двете бюлетини, прави солидна заявка за предстоящите избори на 9 юни, когато освен състава на бъдещото Народно събрание ще се избира и състава на най-висшия европейски орган – Европейския парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук