КАНАРИТЕ И НЕЛИНА ДОВЕЧЕРА НА ПЛОЩАДА, УТРЕ – ПРЕСЛАВА

Pazar-lastОркестър „Канарите“ и Нелина ще осъществят концерт довечера на сцената на площад „България“ в Димитровград. Той започва в 20:30 часа и е първата по-сериозна музикална проява, организираща се на централния площад, по повод празника на Димитровград.

Отново на площада, утре, 1 септември, феновете ще Peralnia-lastрадва Преслава. Поп-фолк концертът започва по същото време – 20:30 часа.

Днес програмата за празника включва откриването на изложба, посветена на образованието, от 17:30 часа, в Исторически музей. В експозицията са подредени експонати от фонда на музея, свързани с историята на просветното дело в района на Димитровград, от средата на ХІХ в. до 1989 г.

На 1 септември, преди концерта на Преслава, в „Поезия и история“ ценителите ще чуят избрани произведения на акад. Васил Гюзелев, в лятната читалня на библиотеката, от 17:30 часа.

Снимка от: planeta.tvПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук