КАМЕРА ЗАПИСВА КАК СЕ БАРАТ И Я КРАДАТ

Камера в димитровградското ОДЗ „Лилия” е записала снощи как деца я изтръгват. Градината е близо до ромския квартал „Изток” и често е обект на посегателства. Това наложило и скорошното монтиране на видеокамери по нея. Напразно, наблюдението не е респектирало достатъчно четири момчета, които, преди свечеряване, и без да се крият, свалят електронно око. Преди това обаче нагон обхваща един от малолетните, който пред приятелите си започва да се пипа през панталоните и с ръка в тях.

Кадрите са записани между 20 и 20,06 часа на 9 юни. За случая е уведомено Районното управление на полицията – Димитровград.

Подобни прояви няма да бъдат толерирани. Ще продължим да разпространяваме сред обществеността информация за тях. Детските градини са публична инфраструктура, която се поддържа със средства на данъкоплатците. Чрез изваждането от анонимност на извършителите искаме да изострим вниманието на гражданите към подобен тип вандализъм и безотговорно социално поведение, заявяват от общината, която предостави кадрите.

Ban-ODПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук