Как ще работят градините и яслите в община Димитровград по празниците?

Как ще работят градините и яслите в община Димитровград по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници и официалните почивни дни, съобщиха от общинска администрация.

Детските заведения ще работят, както следва: от 20 декември 2021 г. до 7 януари 2022г. /вкл./ детската градина в кв. „Черноконево“ няма да работи;  от 20 декември 2021 г. до 14 януари 2022г./вкл./ няма да работи детската градина в кв. „Марийно“;  от 20 до 31 декември 2021 г. /вкл./ ще бъде затворена за посещения детската градина ДГ „Слънце“ в гр. Меричлери.

В селата Ябълково и Черногорово детските градини ще затворят на 29 декември и ще отворят за работа с деца от 10 януари 2022 г. От 29 декември ще затворят и детските градини в село Горски извор и ДГ „Лилия“ в кв. „Изток“, но там малките възпитаници ще бъдат посрещнати едва от 17 януари.

Всички останали детски градини – „Звънче“, „Роза“, „Осми март“, „Приказка“, „Пролет“, „Радост“, „Райна Княгиня“ – детската градина и детската ясла, както и детската градина в село Добрич и детската градина и детската ясла на „Слънце“, ще почиват от 29 до 31 декември 2021г. /вкл./.

Графика може да видите на снимката, встрани.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук