Как да направим консултация за обществените допитвания на Европейската комисия

контакти

Бизнес център „Марица“ е организация, която от 2009 година работи, за да подпомага   развитието на фамилния, малкия и среден бизнес в регион Хасково. В началото на 2019 година организацията печели проект по Оперативна програма „Добро управление”. Основната цел на проекта е да се обединят усилията на бизнеса и гражданите за засилване на тяхната активност в процесите на вземане на решения  чрез стимулиране процеса на информираност.

Участието на гражданските организации и тези на бизнеса в процесите на създаване, изпълнение и мониторинг на политиките, е регламентирано в основни документи на ниво ЕС, както и пакет от правни актове на национално и местно ниво.

Във видеото ще откриете полезна информация за това как можете да станете част от процесите на обществените допитвания на ниво Европейска комисия:

Тази публикация е по Проект „Гражданското участие и прозрачността в управлението: да запълним празнината“. Административен договор № BG05SFOP001-2.009-0007-C01/27.12.2018 г. се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Още видео уроци и възможности за участие на бизнеса в разработването на политики, вижте ТУКПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук