Какво ще е времето до края на март и първата половина на април?

контакти

Една топла и една по-хладна седмица ще има до края на март месец. До средата на април температурите ще бъдат по-постоянни, като се очаква да е по-облачно.

Над по-голямата част от страната днес ще е предимно слънчево, с максимални температури до 10-12 градуса. През следващите дни времето постепенно ще се затопля. До петък-събота шансовете за валежи са минимални, според прогнозата на dalivali.bg.

Към края на тази седмица, специално за Димитровград, дневните температури ще надхвърлят 15 градуса. В началото на следващата ще се застуди. Възможни са превалявания през цялата следваща седмица, с максимални температури от 6 до 9 градуса.

В началото на април градусите ще се повишат малко. В следващите дни, до средата на април, средната температура ще е около 15-16 градуса, но ще бъде по-често облачно, с превалявания, според прогнозата на gismeteo.ru.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук