Какви зимни гуми да изберем

По време на шофиране, трябва да усещаме стабилност на пътя. Не бива да се превръщаме в “рискови водачи”, защото това би могло да ни коства доста проблеми след време. Перфектна техническа изправност на колата, надеждни зимни гуми и пълен набор от полезни приспособления – не подминавайте тези въпроси, за да сте спокойни, че дори и да станете обект на проверка от страна на властите, проблеми няма да имате. Гумите са първото и най-важно нещо, за което трябва да помислите, когато стартирате подготовката за студения сезон. Изберете ги с оптимални характеристики.

Какви зимни гуми да изберем

Изборът на зимни гуми е повод за много дебати и колебания. В стремежа си да осигурим най-доброто на своя автомобил, сме готови да вложим и крупна сума пари, която разбира се след време ще бъде и напълно оправдана. Техните размери се определят на база марката и модела на автомобила, също както и съгласно инструкциите на производителя. Обърнете им внимание, когато е дошло време за смяна, и изберете Зимни гуми от Carco.bg – гаранция за високо качество и надеждност по време на шофиране.

Какви размери има

Размерът на зимните гуми е важен въпрос, по който е добре да помислим отрано. За да определим с точност какъв да бъде той, трябва да използваме онлайн калкулаторите, налични в интернет. Въвеждайки някои определени данни, ще можем да определим и каква да е покупката ни:

  • Широчина;
  • Височина;
  • Диаметър на джантата;
  • Изписване на оригиналните и алтернативните размери и др.

Стойностите по-горе ще всеят яснота по въпроса с избора на нови колела с определена сезонност, които да използвате поне 2-3 години. Изберете втора употреба зимни гуми Карко и извършете покупката онлайн. Спестете пари и се насладете на гладко и безпроблемно шофиране по заснежените пътища. Кой е казал, че снегът трябва да бъде пречка, за да използваме личните си автомобили както преди?

Кога е най-подходящото време да се сменят

Законът гласи, че автомобилът трябва да бъде оборудван със зимни колела най-късно до 15-ти ноември, а в началото на март месец можем отново да ги подменим с летни. Това правило е задължително, като ако не се съобразим с него, ще понесем глоби, които никой не желае. Посетете онлайн магазин Карко още сега и вижте какви предложения втора ръка има там за Вас. Ще откриете богата гама авточасти за различните марки коли, които се продават на изгодни цени и с най-високо качество. Бъдете водачи за пример.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук