…И Вие ни зарадвахте, господин министре!

контакти

Благодаря на всички, които ми писаха за рождения ден! Нямате представа колко много ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. И-и-и… Знам, че ме няма от известно време. Тук. Имам много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя. И ще продължа да го правя, оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро, щастлив петък, щастлив уикенд и …ще се видим.

Това каза по повод поздравленията за рождения си ден, на приятелите и последователите във Фейсбук, министърът на културата Атанас Атанасов. С нестандартното селфи „просто Наско“ предизвика истински кипеж в социалната мрежа и, разбира се, отражение в много медии. Предизвика и съмнения в използване на определени субстанции, включително у медици, но, така ли е, не е ли, кои сме ние да кажем? Като редови деятели на културата ние можем само да споделим радостта на първия в сферата, да го уверим, че, благодарение на него, уикендът наистина започна усмихнато и с признание да кажем: И Вие ни зарадвахте, господин министре!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук