Искате ли да пътувате безплатно до Луната с милиардер?

Искате ли да пътувате безплатно до Луната и то в компанията на милиардер? Не се усмихвайте – възможно е. Предлага го японският бизнесмен Юсаку Маезава, решил да стане първият цивилен, стъпил на земния спътник.

Освен това, Маезава възнамерява да събере и най-необичания космически екип до момента. Затова отправя покана за 8 човека, които да го придружат в космическото пътешествие.

Още през 2018 г. Юсаку Миезава изкупи всички места за лунния полет на ракетата на Илон Мъск – SpaceX, насрочен за 2023 г. Тогава той обяви, че възнамерява да вземе със себе си още осем творци, които  ще летят абсолютно безплатно. Впоследствие плановете му се промениха.

Сега покана е отворена, с идеята да се даде шанс на хора от целия свят да се присъединят към това пътешествие. Условието е кандидатите да отговарят на два основни критерия.

  • Първият – да извършват някаква дейност, насочена в помощ на хората и на по-голямото общество, по някакъв начин.
  • Другият – да приемат да подкрепят останалите членове на екипажа, които споделят подобни търсения и убеждения.

Не звучи невъзможно, сякаш. Остава само желаещите да се свържат с милиардера в Туитър и да стискат палци.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук