ИРЕНА УЗУНОВА С ИНСУЛТ В БОЛНИЦАТА

Инсулт е повалил настоящият депутат и бивш областен управител на Хасково – Ирена Узунова, съобщиха преди минути колегите от haskovo.net. Т. нар. мозъчен удар възникнал към 18 часа снощи, докато г-жа Узунова била в дома си в Хасково. Малко по-късно е приета в тежко състояние в местния ОАИЛ, където и е оказана животоспасяваща помощ. Лекарите са успели да стабилизират състоянието и, но, все пак, то се определя като тежко. Въпреки всичко има поводи за оптимизъм. След като цялата вечер е била в кома, днес пациентката е дошла в съзнание, допълва информацията си haskovo.net.

Ирена Узунова е депутат от листата на ГЕРБ. В предишния мандат бе, първоначално общински съветник, а след това и областен управител на мястото на Румен Данев, който отиде в Народното събрание. При парламентарните избори през май тази година Узунова бе 3-та в листата, след Делян Добрев и Красимир Стефанов. Изказва се неведнъж от парламентарната трибуна и винаги показва ангажимент към града и региона от които бе избрана.

Присъединяваме се към колегите в пожеланията за пълно скорошно оздравяване на г-жа Узунова!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук