ИРЕНА УЗУНОВА: ПРЕЗ ЛЯТОТО СЪЧУВСТВАХ НА КАДИР ИСОВ ЗАРАДИ ПОЖАРИТЕ

През лятото съчувствах на временния областен управител Кадир Исов. Благодарение на професионализма на пожарникарите и военните той успя да се справи с пожарите. Недопустимо и нелогично е едни човек да се справя със ситуация от десетки пожари на ден, каза на пресконференция депутатката от ГЕРБ Ирена Узунова.

Днес встъпи в длъжност втори зам. областен на Хасково. Ако си представим хипотеза правителство с вицепремиери, без премиер –  само заместници, чия е отговорността? В цялата ситуация прозира непостигнат пазарлък между играчите, които са зад това правителство. Не мога да се впусна в коментар защо този пазарлък е толкова тежък за хасковска област, каза още тя.

Бившият губернатор заяви, че правителството на Пламен Орешарски демонстрира управленска немощ в решаването на конкретни проблеми. Тази немощ и липсата на оценка на ситуацията блокира, според нея, нормалната работа на държавните институции. Хасково се вписвал с факта, че четири месеца, след избирането на новия кабинет, няма посочен от Министерски съвет областен управител.

Това правителство не спази нито един от поетите основни ангажименти в предизборната програма на управляващата партия. То излъга и продължава да лъже за социална и икономическа политика, коментира димитровградският депутат от ГЕРБ Владимир Митрушев, който също бе част от пресконференцията. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук