ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО В ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА

контакти

В Национален информационен ден за осиновяването ще се включи Център за обществена подкрепа – Димитровград. Той се намира в Българо-гръцкия център, в двора на ПМГ „Иван Вазов“. По този повод на 26 септември в ЦОП ще има ден на отворените. Всички желаещи да  получат повече информация за осиновяването, могат да посетят центъра, от 8,30 до 12,00 часа.

На техните въпроси ще отговарят Мария Георгиева-психолог и Екатерина Атанасова-социален работник. Ще се предоставят материали свързани с кампанията.

Информационният ден се организира от Българска асоциация осиновени и осиновители /БАОО/ и Национална мрежа за деца. В социални услуги от градовете София, Габрово, Видин, Берковица, Разград Русе, Силистра, Пазарджик, Стара Загора Чирпан, Шумен, Пловдив и Плевен, под различна форма, ще се популяризира осиновяването като мярка за закрила.

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук