ИНТЕРВЮТА ЗА ЖЕАЛЕЩИ ДА РАБОТЯТ В „ЯЗАКИ“ – ВСЕКИ ПЕТЪК

контакти

auto-bannerВсеки петък, от 8:30 до 17:00 часа, в зала „Гроссето“ в Димитровград ще се провеждат интервюта с желаещи да започнат работа в „Язаки“. Японската компания набира 200 оператори, които ще започнат работа в прототипния завод в Стара Загора, съобщиха от Община Димитровград. Представител на отдел „Човешки ресурси“ на фирмата ще събеседва със заинтересованите на място. По изключение, днес събеседването ще бъде в Дирекция „Бюро по труда“. Представител на компанията уточни, че интервюта ще има и вторник, в „Гроссето“, от същия час.

Както писахме, производството ще стартира в Стара Загора през октомври 2016 г. От 2017 г., когато е готово предприятието в Димитровград, ще бъдат наети още хора там. В края на юли тази година се очаква да бъде направена първа копка. При пълен капацитет, в „Язаки“ ще работят около 3000 човека.

За наетите ще бъде осигурен безплатен транспорт, храна в стол, работно облекло и други социални придобивки. Важно уточнение е, че не е необходима регистрация в Бюрото по труда, като постъпилите и там молби ще бъдат разгледани и от фирмата ще се свържат с кандидатите.

Повече информация кандидатстващите могат да получат на тел. +359 46 901  445  и +359 884 994 130 или e-mail: [email protected].Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Да бях на интервю и ми казаха до две седмици обаждане а се мина повече от месец.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук