Инициативен комитет в подкрепа на Румен Радев – Илияна Йотова откри офис в Димитровград

Радев е и ще бъде президент, защото е достоен, убедени са привържениците му

Предизборен офис на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова бе открит от инициативен комитет в Димитровград. Граждани и представители на политически партии изразиха подкрепа за тях пред офиса на ул. „Ромен Ролан“ 16.

Румен Радев не е просто президент, той е кауза, в която искрено вярвам. Румен Радев е обединител и лидер на нацията, който ни помогна да си върнем държавата. Той ми даде кураж да се боря и да мечтая за по-добър живот на всеки един от нас, обърна се към съмишлениците областният координатор на инициативата за подкрепа на кандидатската двойка Радев – Йотова, Здравко Марков.

След близо 45 години отсъствие, се завърнах от Австралия. И бях ужасен от състоянието на България, на моята Родина. Исках тя да стане хубаво място за живеене и Румен Радев ми даде надежда, че това е напълно и реално възможно. Убеден съм и вярвам, че Румен Радев е и ще бъде президент! Ако той не беше вдигнал юмрука, още щяхме да сме на площада и да искаме промяна. Затова лично му благодаря, заяви Трендафил Хасърлиев, прибирал се в Родината преди 7 години.

Заставаме зад Румен Радев и Илияна Йотова, категорично заяви водачът за 29-и Многомандатен избирателен район – Хасково на коалиция „Изправи се БГ! Ние, идваме!“ Николай Колев. Радев и Йотова заслужават втори мандат! Подкрепа за тях заявиха водачът на коалиция „БСП за България“ Владимир Маринов и представителят на Има такъв народ /ИТН/ от Димитровград – Данаил Вълков.   

Румен Радев и Илияна Йотова са пример за държавническо поведение, непоколебима решителност, мъдрост и отговорност към българските граждани, на които доказаха, че служат. Румен Радев издържа теста за чест и достойнство. Той даде надежда, че всички ние можем да живеем в справедлива и правова държава. Илияна Йотова също показа висока ерудираност и реализира успешни политики за по-добро бъдеще. Те са не само нашият избор, вярваме, че са българският избор.Това призоваха привържениците им и призоваха хората да подкрепят двойката Радев – Йотова на президентските избори с номер 6 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъплениеПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук