Инж. Христо Илиев пое председателството на клуба на строителите-ветерани „Пеньо Пенев“

контакти

Инж. Христо Илиев е новият председател на клуба на строителите-ветерани „Пеньо Пенев“ в Димитровград. Поста той приема от досегашния председател инж. Кольо Парушев. Това стана на Отчетно-изборно събрание, проведено в края на миналата работна седмица в Дома на техниката в града.

Досега бях член на организацията и не се занимавах активно. Първите ми стъпки в работата ще се да се запозная с документацията, за да вляза в ритъм, заяви в разговор по телефона новият председател.

Във визитката му фигурира дългогодишна работа в Община Димитровград в инвестиционния отдел, на който бе ръководител. В момента работи като технически инспектор в банкова институция.

Считаме, че инж. Христо Илиев ще изкара успешен мандат. Пожелаваме му успех, споделиха участници в събранието.

Досегашният управителен съвет на клуба се оттегля по здравословни причини. Част от новия са Бончо Русев, Стойка Мазгалова, Здравко Стефанов, Жилянка Тенева.

Припомняме, че клубът на строителите-ветерани бе учреден през ноември месец 2014 г. Сред задачите му са да подпомага Камарата на строителите в България, както и местни инициативи в сферата, бе казано тогава.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук