ИНЖ. ПЕТКО АНГЕЛОВ СЕ ЗАВРЪЩА ВЪВ ВиК КАТО УПРАВИТЕЛ

Инж. Петко Ангелов е новия управител на ВиК – Димитровград. Това стана ясно, след проведено днес Общо събрание на съдружниците на Водното дружество. Той ще заеме поста, след сключване на договор за възлагане на управлението, което по думите му трябва да стане след около две седмици.

Ангелов изпълняваше длъжността на главен инженер във ВиК, но бе освободен пред година и четири месеца от настоящия шеф инж. Камен Николов. Последният бе назначен на 15 август 2013 г. и ще продължи да изпълнява задълженията си до встъпването на новия управител.

Донякъде съм изненадан, донякъде не от предложението. То дойде вчера от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и аз приех. Предстои ми да се ориентирам в обстановката, защото известно време ме нямаше. Засега, ми е трудно да кажа какви промени ще направя. Рано е да се каже, времето ще покаже, бе коментарът на инж. Петко Ангелов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук