Инвеститори и институции дискутират развитието на Димитровград

контакти

Среща-дискусия ще се проведе утре, 17 ноември, от 11:00 часа, в зала „Гроссето“. В нея ще участват ключовите участници в процеса по развитие и промотиране на Димитровград като атрактивна инвестиционна дестинация. Срещата е по инициатива на кмета Иво Димов, информират от Общината.

Участие ще вземат председателят на Управителния съвет на „Тракия Тех“ – Георги Стоев, представители на Областна администрация – Хасково, основни инвеститори, Хасковската търговско-промишлена палата, Регионална служба по заетостта, Бюро по труда – Димитровград, Регионално управление на образованието, директори на гимназии, компании за комунални услуги и др.

Целта на срещата е да бъдат откроени уникалните предимства на Димитровград и утвърдена визия за бъдещето му като добро място за живот, работа и бизнес. Сред основните теми, които ще се обсъждат, са демографските показатели и тенденции, развитието на пазара на труда, връзката на образованието и бизнеса, разширяването и на индустриалните зони и др.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук