Изненадахме зимата: 85 машини опесъчават пътищата

контакти

За разлика от предни години, когато зимата все ни изненадваше отрано, сега изненадахме позакъснелия сезон. В ранни часове кавалкада машини тръгнаха да почистват пътищата в региона, за да създадат удобства на шофьорите.

Към 10:00 часа 85 машини опесъчават настилките в региона, съобщават от Областна администрация – Хасково. По-късно към тях ще се присъединят още единици тежка техника, които да обезпечат почистването.

Зимата бе изненадана и в Хасково. 21 машини чистят и опесъчават улиците в областния град, съобщават от пресслужбата на общината. Не се позволява снегът да затрупа основните пътни артерии. Те са проходими при зимни условия. Навсякъде има ток и вода.

В Димитровград също няма оплаквания от закъснялата люта зима, която засега е в хватката на греблата. Пет машини опесъчават, а към тях се присъединяват такива, които чистят и тротоарите. Час преди обяд няма данни за непроходими пътища или за проблеми с населени места.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук