ИЗЛОЖБА – ЕДНА ГОДИНА АКАДЕМИЯ ЗА ТАЛАНТИ

контакти

Изложбата „Една година Академия за таланти – Димитровград“ ще бъде открита в зала „Асен Крайшников“. На 27 юни, от 18 часа, ще изложим работи на децата от школата по Изобразително изкуство, с ръководител Ваня Колева, съобщават оттам. Изненада за гостите ще има от школата по Спортни танци.

Експозицията продължава до 1 юли. На 28 юни, от 10 до 12 часа ще има промо занятия по квилинг. На следващия ден, в същия диапазон от часове, следва изобразително изкуство, на 30 юни – спортни танци. Закриването ще бъде с йога, от 18:30 до 20 часа.

От началото на следващия месец започва втория курс за тази година – по фотография. Негов ръководител ще бъде хасковлията Славян Костов. От Академията изказват признателност на спонсорите, благодарение на които ще бъдат закупени пиано, материали и пособия. От юли за шеста поредна година ще стартира Лятна академия по изкуствата. Школите няма да почиват. Каним всички да станат част от тях, допълват организаторите. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук