Иззеха хиляди стоки край Симеоновград, един е задържан други се издирват

контакти

Стоки с лого на запазени търговски марки иззеха полицаи от управлението в Харманли. На 30-и в 22,40 часа автопатрул от управлението направил обход в индустриална зона до Симеоновград. На мястото били няколко мъже, които при вида на полицаите, се разбягали, съобщава в бюлетина си днес МВР – Хасково.

Незабавно е докладвано в дежурната част, като задържан до момента е само един. Той е водач товарен автомобил „Мерцедес“ с румънска регистрация на 44 години от благоевградското село Садово.

Последвала проверка на колата, в която са намерени 138 кашона с парфюми с лого на различни защитени марки, без документи за произход. На същото място е проверен и друг паркиран  „Мерцедес“ с кърджалийска регистрация, собственост на 56-годишен от кърджалийско село. Полицаите изяснили, че автомобилът се е шофирал от молдовски гражданин, който е в процес на издирване. В багажното отделение на втората кола са открити 15 500 електронни наргилета и вайп стикове, също без документи за произход, предадени с протокол на разследващите по заведеното досъдебно производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук