Реагиращи на марихуана стоки иззеха от два търговски обекта в Димитровград

Те били фабрично запечатани. Предстои изготвяне на физико-химична експертиза на веществата

контакти

Артикули, реагиращи на марихуана, са били иззети вчера в Димитровград, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

При съвместна проверка на полицаи и служители от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) и Комисия за защита на потребителите (КЗП) в Хасково, са проверени два търговски обекта на бул. „Димитър Благоев“, стопанисвани от ЕООД, с отговорно лице 45-годишна жена.

В  хода на контрола, изложени за продажба са установени 51 фабрично запечатани артикула с различен грамаж, с общо тегло 93 грама. Полевият наркотест на съдържащата се в тях суха зелена листна маса е реагирал на марихуана.

Предстои изготвяне на физико-химична експертиза на веществата по заведената полицейска преписка.

Служителите от РЗИ и КЗП са констатирали и липсващи здравни книжки на работещи в единия обект и липса на цени на част от стоките, изложени за продажба, за което предстои съставяне на актове.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук