Иззеха стоки-менте, цигари и месо, преназначиха полицейски шеф

контакти

Близо 500 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки иззеха полицаи от управлението в Димитровград тази сутрин, съобщава в бюлетина си Областната дирекция на МВР – Хасково.

В хода на провеждащата се операция срещу битовата престъпност и държане и разпространение на акцизни стоки, служители извършили проверки на две жени от Нова Загора. В гориста местност, зад павилиони на Неделния пазар в града, те проверили жените на възраст 28 и 64 години. Общо иззетите 494 текстилни изделия на различни търговски марки са без разрешение на правопритежателя.

Безакцизни цигари и месо са иззети от автомобил влизащ от Турция, съобщават още от пресслужбата на полицията.

На митнически пункт Капитан Андреево икономически полицаи и митнически служители проверили лек автомобил „Фолксваген“. В него пътували мъж на 36 и жена на 35 години от Свиленград.  В колата са намерени 2000 цигари без бандерол и 50 кг. пилешко месо, иззето с протокол от служители на Агенцията по храните.

От МВР – Хасково информират същевременно, че доскорошният началник на управлението в Свиленград старши инспектор Димитър Янакиев пое ръководството на участъка в Любимец.

Това е станало със заповед на вътрешния министър Иван Демерджиев от началото на седмицата. До назначаването на титуляр в РУ Свиленград, работата ще бъде поета от началниците на групите „Криминална полиция“ и „Охранителна полиция“ в управлението.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук