Иззеха дрога от жилища в Свиленград, Димитровград и Харманли

Различна по вид дрога иззеха служители от управленията в Свиленград, Димитровград и Харманли. Това е станало при проведена акция по противодействие на престъпленията, свързани с разпространението и употребата на наркотици, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

В навес в частен дом в Свиленград, собственост на 35-годишен, са намерени метална кутия с жълто кристално вещество с тегло 447 грама, 105 грама бяло кристално вещество и 2 спринцовки. Използваният полеви нарко тест е реагирал на амфетамин.

В Харманли е претърсен дом в ж.к. „Тракия“, обитаван от чужд гражданин от Сирия. Открити са 16 съцветия канабис, саморъчно свита цигара с тегло 1 грам и гриндер.

С мярка на задържане до 24 часа в управлението в Димитровград е мъж на 42 години. В хода на действията в жилището му на улица „Хр. Данов“ са иззети 9,75 грама марихуана и електронна везна. Иззети са още и 55 грама от същата дрога, която познайникът на полицията оставил на съхранение в своя съседка.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук