Иззеха голямо количество почистващи и перилни препарати

Конфискуваха алкохол, тютюн и цигари

Голямо количество контрабандни почистващи и перилни препарати, както и памперси, иззеха икономически полицаи. Вчера те проверяват склад на бул. „България“ в Свиленград, ползван от свиленградчанка, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.

С протокол са предадени близо 900  литра почистващи течни препарати, над 950 кг прахообразни перилни препарати и 436 пакета памперси. Стоките са от защитени търговски марки, без документи за произход. Предполага се, че са внесени контрабандно от Турция.

По случая е образувано досъдебно производство. Жената, на 51 години, ползвала склада, е задържана до 24 часа.

Алкохол, тютюн и цигари без бандерол конфискуваха при проверки полицаи от Харманли и Димитровград, съобщават още от полицията. 180 цигари са намерени в частен дом в Харманли. 690 грама тютюн и близо 43 литра алкохол без бандероли откриват димитровградските криминалисти в клуб на улица „Ана Маймункова“ в града. Предстои съставянето на актове.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук