Издадено е разрешение за ползване на газовата връзка с Гърция. Вижте го

Издадено е разрешение за ползване на газовата връзка с Гърция, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

От първия ден на мандата на служебното правителство започнахме разговори със строителя. Успяхме да компенсираме всички забавяния, да направим така, че обектът да бъде завършен. Помогнахме за съставяне на документацията. Към днешна дата имаме разрешение за ползване на междусистемната газова връзка Гърция – България. Показвам го тук, защото заслугата за получаването на този акт е на целия служебен кабинет, каза на брифинг в Министерски съвет днес министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков.

Министърът подчерта, че не са допуснати компромиси по отношение на документацията. Обектът е разделен на два етапа, така че на първия да има изпълнено съоръжение, което ще работи без никакви проблеми. То ще бъде пуснато в експлоатация на 1 октомври, без нарушения на нормите.

Разрешението за ползване на газовата връзка с Гърция може да видите на страницата на МРРБ – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук