ИЗГОРЕЛИЯТ МЕРЦЕДЕС – СОБСТВЕНОСТ НА ЯБЪЛКОВСКИЯ КМЕТ. ТОЙ: ИЗНЕНАДАН СЪМ

Изгорелият Мерцедес, за който писахме малко по-рано, е собственост на кмета на Ябълково Антон Илиев, както той сам потвърди. От думите му стана ясно, че се касае за умишлен палеж. Това потвърждава запис от камери, на който се вижда човек, приближаващ до колата в малките часове. Той разлял запалителна течност, след което драснал клечката.

Вижда се младо момче с качулка, което полива предния капак на колата с бензин, след което се вижда избухването на пламъците, разказа кметът на Ябълково.

Изненадан съм, нямам вражда с никои. Отговор не мога да дам към момента, вълнувам се, полицията още разследва. Смятам, че палежът не е на политическа основа. Всички версии са възможни. Знам ли…, допълни Антон Илиев.

Както писахме, сигналът за пожара е подаден в 3:50 сутринта. Колата била паркирана на ул. „В. Панов” в димитровградското село, където живеел собственикът. Полицията образува досъдебно производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук