ИЗВЕСТЕН ПСИХАР ЗАПЛАШИ ПОЛИЦИЯТА В ДИМИТРОВГРАД С БОМБА

Психично болен човек е заплашил вчера, че в полицията в Димитровград има бомба. Той е „световно извстен“ с подобни прояви, образно се изрази говорителят на Областната дирекция на МВР Нина Николова.

Човекът е от Горски извор и подал информацията за бомбата в чуждо посолство. Изпратил го под формата на писмо по електронната поща. Взривно устройство не бе открито. Почти сигурно беше, че няма да бъде намерено, съдейки по това кой стои зад сигнала, постъпил към 14:30 на 10 април. Въпреки това, трябваше да отцепим сградата на полицията в Димитровград и района около нея, уточни Нина Никлова. Вчера е пристигнал специализиран екип от София, който да прегледа сградата. През това време служителите на полицията са напуснали работните си места. След като се е изяснило, че бомба няма, те са се върнали по работните си места.

Психично болният е задържан в Димитровград за 24 часа. За него се знае, че вече е бил въдворяван в клиники за хора с такива проблеми. По информация на говорителя на Областната дирекция на МВР, когато 24-часовия период мине, той най-вероятно ще бъде пуснат, тъй като няма агресия. След това съдът и неговите близки трябва да решат дали да го изпратят отново за лечение.   Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук