ИЗВАДИХА ДИМИТРОВГРАД ОТ ХРАСТИТЕ

контакти

Димитровград бе изваден от храстите, образно може да се каже. Дълго време указателни табели на входа и изхода на града потъваха в поникнали бурени, част от които вече бяха станали дървета. Става дума за отсечката по пътя за Черногорово. За своевременното разчистване, след сигнал на izvestnik.info, съобщи заместник-кметът Светослав Стойков. Разбирайки за неприветливото положение и невъзможността шофьорите да се ориентират, той се ангажира почти веднага да прати екип на общинско предприятие „Благоустрояване“. Обещаното стана факт, ден след като се разбра за него. Заместник-кметът благодари за сигнала, обеща, че ако и на други места има нередности, общината ще реагира своевременно.

Независимо по какъв въпрос, може да изпращате информации, които смятате за важни. За целта ползвайте формата Твоята новинаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук