Изборът на Марта, гледайте в театър „Апостол Карамитев“

С постановката „Изборът на Марта“ гостува Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна, на сцената на Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград, на 12 ноември от 19:00 часа. В нея участват Яна Маринова, Симеон Лютаков, Розалия Абгарян, Николай Кенаров, Валентин Митев.

„Изборът на Марта” е най-смешният трилър, който авторът Жорди Галсеран може да предложи на зрителите, съобщават организаторите. Неочаквани обрати, скрити тайни и страсти и криминален сюжет, който заплашително прилича на политическа манипулация от днешният ден. Без да е злободневен, спектакълът отразява съвременни теми с чувство за хумор, без да оставя дъх на зрителя.

Билети от касата на театъра в Димитровград, на чиято фейсбук страница ще откриете допълнителна информация.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук