ИЗБОРНИ: ЦВ. ЦВЕТАНОВ УБЕДЕН В ПОБЕДАТА НА БЕЛИВАНОВ В ХАСКОВО, ИВО ДИМОВ – ЗА ПРИМЕР

контакти

Кандидатът за кмет на Хасково Добри Беливанов е  добър и честен човек, който действително работи в полза на обществеността и има достатъчно административен опит. Беливанов е бъдещия кмет на Хасково! Той ще допринесе за новия облик на общината и съм убеден, че ще получи широка обществена подкрепа. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при представянето на кандидатите за кметове на общини в Хасковска област. Той подчерта, че при избора на кандидат за кмет от партията са се старали да се  намери човек с много различен профил от сегашния кмет, а именно – достъпен за хората, честен, с добър административен опит. По думите на Цветанов сегашният областен управител покрива напълно тези критерии. При проведените социологическите проучвания е станало ясно, че Беливанов е един уважаван човек, приеман и уважаван от симпатизанти на различни политически сили. “Заедно с Делян Добрев ще подпомогнат за икономическото развитие на региона. Добри Беливанов ще разчита на екип от млади и способни хора”, подчерта Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че силата на кандидатите за кметове на партията, е че те работят за хората. Цветанов даде като пример Димитровград, където Иво Димов отново е кандидат на партията. „Той успя да върне 12 милиона стари задължения на общината от предишен мандат. Освен това е факт новият облик на града, постигнат с реализацията на множество проекти на стойност над 40 милиона лева. Убеден съм, че ако се направи една съпоставка на Димитровград от 2011 година до сега, се вижда една истинска промяна“, обясни Цветан Цветанов.

ГЕРБ отново издига Диана Овчарова за кмет на Ивайловрад. По време на нейния мандат са усвоени около 19 милиона лева по различни проекти, средствата от които са вложени в редица инфраструктурни обекти.

В община Любимец кандидат на ГЕРБ е сегашният кмет Анастас Анастасов. Показател за неговата добра работа са усвоените над 23 милиона лева, с които са обновени детски градини, училища, пътища.

В Маджарово ГЕРБ ще подкрепи независимият кандидат и сегашен кмет на общината Милко Армутлиев. „Когато един кмет е успешен не виждам нищо лошо най-голямата политическа формация да го подкрепи”, заяви Цветан Цветанов.

„В Симеоновград ГЕРБ издига отново кандидатурата на Пейчо Стайков, който се доказа като добър управленец и диалогичен човек“, каза Цветанов.

За кмет на Харманли ГЕРБ издига кандидатурата на Мария Киркова. Председателят на Националния предизборен щаб припомни, че преди години, когато бе бедствието в село Бисер и той, заедно с други министри от първия кабинет на Бойко Борисов, бяха в селото, за да помогнат, е проличала силна липса на административен капацитет в сегашното управление на Харманли. „Тогава ГЕРБ помогна и със средства от партийната субсидия, за да могат да бъдат изградени домовете на хората“, припомни Цветанов.

Кандидатурата на ГЕРБ за Свиленград предстои да бъде разгледана на Изпълнителна Комисия на партията.

“Убеден съм, че с този силен отбор, с капитан областният ръководител на ГЕРБ Делян Добрев, ще можем да положим максимални усилия за добър резултат”, подчерта Цветан Цветанов.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук