Изборният ден стартира нормално в област Хасково

контакти

Изборите за членове на Народно събрание и Европейски парламент стартираха нормално в област Хасково.

Всички избирателни секции са открити, няма възникнали проблеми. В осем секции не са се явили осем членове, в това число и ръководства на съответните СИК, но са предприети действия за тяхната своевременна замяна, съобщават от Районната избирателна комисия.

Изборният ден стартира в 7 часа. Няма регистрирани сериозни нарушения на обществения ред преди началото на изборите. Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално. Секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на СИК. Над 500 полицаи ще отговарят за реда и спокойствието в областта в рамките на изборния процес, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес, на денонощната телефонна линия 02/90112 98 и на e-mail: [email protected].Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук