Избират ръководство на Регионалния съвет за развитие на Южен централен регион

контакти

Кметът на община Димитровград и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Иво Димов участва днес в работно заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен регион (РСР на ЮЦР).

В дневния ред на заседанието ще бъдат избрани председател и заместник-председател на Регионалния съвет за развитие на Южен централен регион, както и ще бъде представена, обсъдена и приета Обща програмна концепция за приноса на фондовете на ЕС в ЮЦР.

Участниците в заседанието ще разгледат списък с комбинирани концепции за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) и списък с некомбинирани КИТИ по Програма „Околна среда“, които са част от Общата програмна концепция.

По време на заседанието ще се обобщят резултатите от приоритизацията на Звеното за подбор и широкия състав на РСР и ще бъде представено окончателно класиране на концепциите за интегрирани териториални инвестиции.

Наред с това в дневния ред ще бъдат номинирани и гласувани представители на РСР на Южен централен регион в комитетите за наблюдение на Споразумението за партньорство и на програмите, съфинансирани от Европейските фондове при споделено управление (ЕФСУ) за програмен период 2021-2027 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук