Избират ръководства на Сдружението на общините, Иво Димов сред номинираните

контакти

Кметът на община Димитровград Иво Димов участва днес и утре в работата на Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), което се провежда на 27 и 28 февруари 2024 г. в София. В дневния ред на форума кметовете на общини в страната ще изберат Управителен и Контролен съвет на сдружението за новия мандат, както и председатели за двете ръководни форми.

Иво Димов е сред номинираните за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините. Той бе издигнат от колегите си на проведеното в Пловдив регионално делегатско заседание за представителите от Южния район.

Регионалното делегатско събрание издигна още кандидатурите на Костадин Димитров – кмет на община Пловдив, Емил Кабаиванов – кмет на община Карлово, Ерол Мюмюн – кмет на община Кърджали, Павел Михайлов – кмет на община Родопи. За член на Контролния съвет на НСОРБ беше предложен кметът на община Сърница Неби Бозов.

Другите точки в дневния ред, които ще обсъждат кметовете на общините, са отчетите за дейността на Управителния и Контролния съвет през 2023 г., програмата за дейността на НСОРБ за 2024 г., отчет за изпълнението на бюджета на НСОРБ за 2023 г. и проектобюджет за 2024 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук