ДО СЕДМИЦА КАЗВАТ КЪДЕ СА КАМЕРИТЕ НА КАТ В РЕГИОНА

контакти

Идната седмица Областната дирекция на МВР ще публикува на сайта си информация за местоположението на камерите, заснемащи нарушители на пътя. Това съобщи говорителят на дирекцията Нина Николова. Тя каза още, че в момента се изготвят подадените от звеното на КАТ списъци. След като те бъдат оформени, ще има повече информация.

На територията на областта има пет подвижни станции със заснемащи устройства. Няма места с позиционирани стационарни такива. При посочено от 60 км ограничение, например, в рамките до 9 км над конкретното ограничение не се води като нарушение. Санкцията идва, ако скоростта е от 10 км и нагоре от посоченото ограничение. Информацията съобщи Атанас Джунов, началник на „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР. Той каза още, че списъците са подадени на 27 юни. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук