Иво Димов след единодушната номинация от ГЕРБ: Голямото доверие е голяма отговорност, задължава

Доверието тежи. Отговорност и много работа означава голямото доверие, което отново получих от общинската организация на ГЕРБ, защото знам какво ни предстои и какво ни чака. Ако успея да спечеля доверието на съгражданите си, това ще бъде най-трудният мандат. Вдигнали сме достатъчно високо летвата и хората очакват постоянно да се случват хубави, позитивни, добри неща. Не можем да падаме под сегашното равнище. Затова казвам, че, бъда ли избран за кмет, предстои труден мандат.

Така Иво Димов коментира единодушната номинация от съпартийците си, като кандидат за трети мандат на предстоящите местни избори, като не пропусна и да благодари за голямото доверие. Кандидатурата на сегашния градоначалник бе единствена, издигната на проведеното номинационно събрание на общинската структура в Димитровград.

36 са предложенията за общински съветници. Някои от досегашните местни парламентаристи са си направили отвод. Има и нови лица, предимно от гражданската квота, лекари, педагози, спортисти.  В листата от 33 човека, с която организацията реши да участва в изборите, нови ще са 4 или 5 човека.

Обновяваме редиците, отваряме широко вратата не само за членове на организацията, но и за симпатизанти, и стойностни хора, които ни подкрепят, обобщи Димов.

Кандидати ГЕРБ ще издигне и в във всички 12 села от общината, където ще има пряк избор. По-голямата част от тях са сегашни кметове, но има и нови предложения.

Около 300 човека са присъствали на номинационното събрание, от тях – 180, с право на глас. Следващата стъпка в процедурата е утвърждаване от Изпълнителната комисия на партията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук