Иво Димов отново на терена, с фланелка с №2, като номера на ГЕРБ-СДС

114 – своя номер в листата, пък избра мениджърът на „Зенит“ – Черногорово  Живко Янков

Кметът на община Димитровград Иво Димов откри Пролетния полусезон от първото издание на Аматьорската лига по мини футбол в Димитровград.

Кметът на общината, който е изявен футболен фен и бивш активен играч, подкрепя аматьорската лига в града, като лично дойде за откриването и се срещна с играчите. Димов избра да играе с фланелка с №2 на син фон, какъвто е номерът на коалицията ГЕРБ-СДС на парламентарните избори в неделя.

Във футболната среща той подкрепи отбора на „Зенит“ – Черногорово, чийто футболен мениджър е кметът на селото и кандидат за народен представител Живко Янков. Живко излезе на терена с номер 114, какъвто е номерът му в листата на ГЕРБ-СДС, подкрепен от силните аплодисменти на своите съотборници и публиката.

Кметът на Черногорово и настоящ кандидат за народен представител не крие своята кауза да работи за популяризирането на спорта сред младите хора и възраждането му по селата. Верен на каузата си и делата Живко, който е кмет вече трети мандат, организира от дванадесет години в Черногорово спортен празник за подрастващите – футбол на малки врати.

В Лигата играят 9 отбора от по 14 играчи от цялата област – Димитровград, Хасково, Свиленград, Харманли и други градове.  Спортът събира любителите на футбола, които създават своя лига по примера на такива в градове като София, Пловдив, Бургас, в която играчите са картотекирани и провеждат срещите по всички правила на професионалните турнири.

Първата за сезона среща между „Зенит“ – Черногорово и „Шпорите“ – Димитровград се превърна в истински футболен празник, в който се включи и Европейският шампион по борба Георги Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук