ИВО ДИМОВ: НЕ ОДОБРЯВАМ ЗАМИНАВАНЕТО НА КОЛЕГАТА ОТ ТОПОЛОВГРАД ЗА КРИМ

Добре се познаваме с колегата от Тополовград Божин Божинов. Решението му е лично, но аз не мога да одобря заминаването му за Крим като доброволец. В крайна сметка хората са ти гласували доверие като кмет, а не за да участваш в каквито и да е военни действия, заяви кметът на Община Димитровград Иво Димов. С това той даде да се разбере, че е далеч от такива помисли като на колегата си.

По-рано стана ясно, че Божин Божинов ще замине в събота за бившата съветска република, заедно с  заместник-председателя на общинския съвет в Тополовград. Двамата са част от голяма група българи, които ще подпомагат борбата срещу насилието и агресията в Украйна.

Според Димов, колкото по-бързо се реши конфликтът, толкова по-добре ще е за всички, включително за България. В сърцето на Европа военни действия и демонстрации за никого не са добре дошли, каза той.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук