ИВО ДИМОВ: НЕ Е ПРИЯТНО ДА СЕ РАБОТИ С МНОГО ПРАВИТЕЛСТВА

[quote]29% ГЛАСУВАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДО 13 ЧАСА В РЕГИОНА[/quote]

В предходния мандат, аз и мои колеги, имахме „удоволствието“ да работим с четири правителства, две служебни, в това число. Искрено се надявам да избегнем този филм, за да не го гледаме повторно. Това не е приятно, особено за кметовете и местните власти, заяви кметът на Димитровград, след като гласува на балотажа за президент.

Гласувах за стабилна и просперираща България, за да можем ние, кметовете, които сме най-близко до хората, да продължим започнатото. Надявам се днес да има достатъчно разум и хората да разберат, че от вота зависят следващите стъпки. Призовавам хората да излязат и да гласуват, каза още градоначалникът.

Към 13:00 часа, избирателната активност на президентските избори в региона е 29,13%. В Хасково е 27,34%, в Димитровград – 27,27%. Най-висока – 38,05%, е в Тополовград, най-ниска е в Стамболово – 16,66%.

Активността на балотажа за региона към посочения час е по-висока, в сравнение с първия тур. Преди седмица, към 13:00 часа, активността бе малко над 25%.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук