За работещо правителство и работещ парламент гласува кметът Иво Димов

контакти

Кметът на община Димитровград Иво Димов и заместник-председател на Националното сдружение на общините в Република България Иво Димов упражни правото си на глас днес. Той избра за вота си хартиена бюлетина.

„Гласувах за това да има стабилна България, с работещо правителство и работещ парламент, които заедно с местните власти да решават проблемите на хората. За съжаление, в последните две години това не се случва. Неглежират се местните власти. Искрено се надявам това да бъдат последните парламентарни избори за тази година. Искрено се надявам да има разум, да загърбим всички противоречия, за да може наистина да започнем да си вършим работата така както трябва – държавата да има бюджет, общините да има бюджет, да започнат да работят европейските фондове, Планът за възстановяване, т.е. средствата да стигат до хората, за да решават техните конкретни проблеми“, каза  Иво Димов минути след гласуването си.

Той изрази надежда, че изборният ден ще продължи нормално и призова повече хора да излязат да упражнят правото си на глас днес.  Кметът на Димитровград гласува в СИК № 15 в ОУ „Алеко Константинов“, придружен от своята съпруга Весела.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук