Кметът Иво Димов: Гласувах за нормалност и адекватно управление

контакти

Гласувах за нормалност и адекватно управление, за да можем и ние, местните власти, да си свършим качествено работата, заяви кметът на Димитровград Иво Димов.

Това той каза след като упражни правото си на глас в 15-а секционна избирателна комисия в ОУ „Алеко Константинов“, придружен от съпругата си Весела, която гласува в същата секция.

Надявам се, че след днешния ден това ще са последните избори в рамките на следващите няколко години и ще бъде формирано правителство, каза още кметът на Димитровград. Той избра хартиени бюлетини, в които отчете предпочитанията си в изборите за членове на Народното събрание и Европейския парламент.

Излезте и гласувайте! Това е моят призив към всички. Важно е, защото от това зависи бъдещето на Димитровград, региона и страната ни, подчерта Иво Димов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук