Иво Димов в деня на будителите: Вие сте духовната опора на България!

Поздравления в деня на българските будители отправи кметът на Димитровград Иво Димов, както го прави по традиция всяка година на 1 ноември. Градоначалникът адресира приветствията си към всички образователни, културни институти и читалища в община Димитровград:

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай 1 ноември – Денят на народните будители!

На този ден отдаваме заслужена почит и признателност към радетелите, съхранили през вековете духовните ценности на нацията.

На 1 ноември честваме съвременните български творци, педагози, преподаватели, книжовници и просветители, наследници на напредничави и прогресивни предци. Всички Вие имате нелеката мисия да бъдете продължители и разпространители на ценностите и морала на  българския народ, да сте духовната опора на България.

На всички Вас пожелавам да сте здрави и запазите жив копнежа по нови хоризонти! Продължавайте да будите и развивате духовното израстване на българина и да градите националното ни самочувствие!

Честит празник!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук